Trainingen en cursussen om gezond en vitaal te blijven

U wilt gezond en vitaal blijven leven, of u nu een dagje ouder wordt of leeft met een chronische aandoening. Daar helpen we u graag bij. We bieden u een uitgebreid aanbod van preventieve trainingen en cursussen. Deelname krijgt u vergoed vanuit uw preventiebudget.

Alle trainingen en cursussen

  • Clooser2 | Online Mindfulnesstraining

    Online Mindfulnesstraining

    De Online Mindfulnesstraining bestaat uit 6 onlinelessen van 1 uur, die u online kunt volgen. Hierdoor is de training op elke gewenste locatie met internet te volgen, waardoor de training ook gemakkelijk te volgen is als u hulpbehoevend, minder mobiel of slechthorend bent. En kunnen mantelzorgers, begeleiders of verzorgers bij de training aanwezig zijn.

  • Diabetesvereniging Nederland | Diabetesschool

    Diabetesschool

    Diabetes is ingrijpend. Het is er 24 uur per dag en het beïnvloedt jouw leven en dat van je omgeving. Wij helpen je met boeiende, praktische cursussen en themabijeenkomsten in de buurt, die jou helpen voluit te kunnen leven met diabetes. Heeft je partner of kind diabetes? Ook dan ben je welkom. Door samenwerking tussen Diabetes Vereniging Nederland en VGZ wordt de Diabetesschool vanaf begin 2018 vergoedt vanuit het preventiebudget. Deze vergoeding zit in de aanvullende verzekeringen VGZ Goed, Beter en Best.